Nieuws

Jullie input is belangrijk voor ons

Voor ons is het heel belangrijk dat we met onze bezoekers in gesprek blijven over de Praise&Prayer. We hebben daar regelmatig momenten voor maar soms willen we jullie ook gewoon heel direct om input vragen.

We hebben nu een half jaar de Praise&Prayer gepland op de 2de zondagavond van de maand. Dit omdat er tijdens de doordeweekse aanbiddingsavonden was aangegeven dat de zondagavond bij sommigen van jullie beter zou passen. De ervaring heeft tot nu toe laten zien, dat we in bezoekersaantallen niet echt een duidelijke groei zien. Nu gaat het totaal niet om de groei van het aantal bezoekers, maar we willen wel een zo veel mogelijk mensen de gelegenheid geven om de Praise&Prayers bij de te wonen. Met de onderstaande poll, willen we een beetje een inzicht krijgen, of er misschien een moment is wat nog beter aansluit bij jullie voorkeur. We lezen graag jullie idee daarover. Vul daarom even onderstaande poll in. Alvast bedankt voor de moeite. De stemknop is niet zo goed zichtbaar maar het rechthoekje boven de tekst “bekijk resultaten” is de stemknop 😉


Wanneer zou jij bij voorkeur naar de Praise&Prayer gaan?

Bekijk resultaten

Nog één maand

Nog één maand en dan zijn we weer terug. 16 juni is de eerstvolgende Praise&Prayer, ’s avonds om 19.30 uur in de Adventkerk in Eindhoven. We hebben er heel veel zin in en zien er ook naar uit om weer samen met jullie te zingen en God en elkaar weer te mogen ontmoeten in de setting van de Praise&Prayer. Schrijf het vast in je agenda, dan kun je dat alvast niet vergeten. En in juli en augustus gaan we natuurlijk gewoon door!

Stille Week

We gaan de stille week in. Elk jaar weer een week van bezinning, een week waarin alles waarin wij geloven bij elkaar komt. Ieder jaar bijzonder en met zijn eigenheid waarin we ook steeds weer dieper de impact en Zijn liefde tot ons door mogen laten dringen. Een lied wat hier heel mooi inhoud aan geeft is onderstaand lied. Het is te beluisteren en te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Opwekking 657 -Zie het kruis

Een inspirerende week toegewenst!

Tetelestai

Grieks voor “Het is volbracht”, en dan niet in de zin van…. Nou, het is gelukt hoor, we hebben het tot een goed einde gebracht. “Tetelestai” gaat veel dieper; alles wat gedaan moest worden, is gedaan. Er is helemaal niets meer dat nog gedaan moet worden. Jezus Christus heeft het volbracht. Er is niets meer wat wij daar nog aan moeten of kunnen bijdragen of doen, of toch wel?

In een van mijn leesplannen van afgelopen week kwam ik dit gebed tegen. Het trof me door zijn eenvoud en reden van het sterven van Jezus Christus. Sommigen herkennen hierin het zondaarsgebed. Als je echt op zoek bent naar Jezus in je leven, zou dit gebed zomaar dat kunnen zijn, wat jij nog moet doen. Het zou de start kunnen zijn van een buitengewone reis voor de rest van je leven.

Heer Jezus Christus,

Ik heb spijt van de dingen die ik verkeerd heb gedaan in mijn leven. Vergeef me alsjeblieft. Ik keer me vanaf nu af van alles waarvan ik weet dat verkeerd is. 
Dank U dat U stierf aan het kruis voor mij, zodat ik kon worden vergeven en volledig bevrijd ben. Dank U dat U mij vergeving aanbiedt en de gift van Uw Geest. Ik ontvang nu dat geschenk. Kom alstublieft in mijn leven door uw Heilige Geest om zo altijd bij mij te zijn.

Dank u, Heer Jezus. 
Amen.

Gezegend Pasen!