16 juni Praise&Prayer

Goed nieuws! Na 3 maanden zwangerschapsverlof zijn we op zondagavond 16  juni weer terug met de Praise&Prayer. Graag willen we u en jou ontmoeten, want wat is er mooier en gaver om met mensen vanuit allerlei verschillende kerken en achtergronden van Eindhoven samen te zingen, samen te bidden, en God en elkaar te ontmoeten!

We gaan verder met het laatste deel van de 3-delige serie  “Ik ben”  en tijdens deze Praise&Prayer staat het thema – Wie is de Heilige Geest en wat brengt Hij ons – centraal. Door middel van muzikale lofprijs en aanbidding, gebed en stil zijn, willen we ons uitstrekken naar God en Hem inademen, om Hem vervolgens de rest van de week uit te ademen. Ieder op zijn eigen plek, in zijn eigen gemeente, op zijn eigen manier. Met vallen en opstaan, maar door de leiding van de Heilige Geest. 

Naast dat muziek een centrale rol heeft, vinden we het ook belangrijk om elkaar te ontmoeten. Aansluitend aan de Praise&Prayer is er een half uur ruimte voor ontmoeting.

Nieuwsgierig, of mocht u de vorige keer gemist hebben; Jullie zijn allemaal welkom, gewoon zoals je bent. Deze avond wordt gehouden in de Adventskerk, Camphuysenstraat 4 in Eindhoven en duurt van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. We hopen dan veel van jullie te mogen ontmoeten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *