Praise&Prayer juli

Goed nieuws! Tijdens de zomermaanden gaat de Praise&Prayer gewoon door! op zondagavond 14  juli bent u en jij van welkom, gewoon zoals je bent, om samen met mensen vanuit allerlei verschillende kerken en achtergronden van Eindhoven te zingen, te bidden, en God en elkaar te ontmoeten!

Tijdens de zomer staat het thema ‘Rust & Ruimte’ centraal, waarbij we in zullen gaan op het loslaten van de zorg en de hectiek, door tot rust te komen en op zoek te gaan naar God. Hem inademen, om Hem vervolgens de rest van de week uit te ademen. Ieder op zijn eigen plek, in zijn eigen gemeente, op zijn eigen manier. Ook elkaar ontmoeten vinden we belangrijk, daarom is er aansluitend aan de Praise&Prayer een half uur ruimte voor ontmoeting.

Nieuwsgierig, of mocht u de vorige keer gemist hebben; kijk voor meer informatie op deze website of op Facebook https://www.facebook.com/praiseandprayer040/ of binnenkort op ons Youtubekanaal. Op FaceBook vind je ook de agenda. Deze avond wordt gehouden in de Adventskerk, Camphuysenstraat 4 in Eindhoven en duurt van 19.30 tot ongeveer 21.00. We hopen dan veel van jullie te mogen ontmoeten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *